OVERHANDIGING 4E BUNDEL AAN MIJN VADER
Tekening Jeanet
In november 2009 kwam mijn 4e bundel uit: HORIZON , met gedichten over troost, hoop en liefde. En omdat eind november voor de derde keer de uitvaartbeurs werd gehouden door GUV Uitvaartverzorging was dat een mooie gelegenheid om deze bundel te presenteren. Omdat in deze bundel een aantal zeer persoonlijke gedichten staan, was voor mij de keuze aan wie ik het eerste exemplaar zou uitreiken niet zo moeilijk, namelijk aan mijn vader!
Ondanks zijn 88 jaar staat hij nog vol in het leven en geniet hij van elke dag. Na het overlijden van mijn moeder in 2004 had hij het moeilijk, maar hij is doorgegaan en na ruim een half jaar kwam er weer geluk in zijn leven. Door een toevallige ontmoeting kwam hij zijn allereerste jeugdliefde weer tegen. Hij was destijds 17 en zij 16 toen ze elkaar ontmoetten, maar omdat hij Gereformeerd was en zij Hervormd, kon deze relatie toen (1938) geen standhouden.
Na 65 jaar vonden ze elkaar echter weer en bloeide hun liefde weer op en inmiddels zijn ze al weer vijf jaar samen.
Voor mij is dit het ultieme voorbeeld waar de bundel Horizon voor staat; de troost, hoop én liefde die er in ieders leven zou moeten zijn!

Deze bundel, die wederom is uitgegeven via G.U.V. Uitvaartverzekering N.V., wordt weggegeven aan nabestaanden als relatiegeschenk.
Voor overige belangstellenden is de bundel voor € 5,00 te koop via de G.U.V. of via Jeanet Brinkman.
Trotse vader Arie Janssen met dochter Jeanet Brinkman-Janssen

Nog enkele foto's van de presentatie / overhandiging

Directeur Bert van Asselt legt uit waar deze bundel over gaat.

Ook de familie is trots en feliciteerd Jeanet.

HOME